Декілька років пані Лідія була підопічною напрямку “Домашня опіка” Карітасу Коломия. На превеликий жаль, стан Лідії Сергіївни останнім часом дуже погіршився. Жінка скаржиться, на болі в колінах, які не дають їй рухатись. Тому в жовтні вона переїхала в Будинок милосердя Блаженного Миколая Чарнецького.

Справа в тому, що пані Лідія через життєві обставини залишилась зовсім самотньою. Народилася вона далеко від Коломиї, у Красноярську.

Закохавшись в українця зі Сходу нашої країни, вона наважилась вийти за нього заміж. Через деякий час сім’я переїхала в Коломию. Тут у них народився син. Пізніше пані Лідія працювала лаборантом. В її сім’ї все було чудово. Коли син виріс, він переїхав у рідне місто Лідії Сергіївни — Красноярськ.

Через деякий час помер її чоловік. І ось уже 15 років вона живе сама. Однак, Карітас Коломия ніколи не залишить в біді таких людей.

У Будинку милосердя Блаженного Миколая Чарнецького жінка отримує професійний стаціонарний догляд. Хоч через хворобу, вона постійно на знеболювальних, все ж розуміє, що комфортнішим, ніж у Будинку її старість не могла б бути.

Пані Лідія, щиро вдячна всім працівникам, а також меценатам цього закладу. Ваша допомога для неї — найбільший скарб.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *