13 листопада благодійний фонд „Карітас Харків“ провів акцію “Нагодуй убогого” до Всесвітнього дня убогого.

Завдяки пожертвам добродіїв, які відгукнулися на благодійну акцію, вдалося зібрати та закупити всі необхідні продукти для приготування 100 обідів нужденним. Працівників “Карітасу” гостинно зустріли у храмі св. Димитрія м. Харкова, де вони разом з волонтерами приготували обід. Благодійний фонд „Карітас Харків“ щиро вдячний парафіянам храму за гостинність: надану кухню та всі необхідні ресурси для приготування обідів.

Владика Василій, Екзарх Харківський освятив їжу у харківському міському центрі реінтеграції бездомних осіб, після чого підопічні Центру отримали 100 обідів. Після трапези нужденні були щиро вдячні та всіляко допомагали працівникам “Карітасу”.

Владика Василій наголосив на важливості подібних заходів, адже: “Для того, щоб людина відчула доброту, вона сама повинна проявити цю доброту до іншого. Якщо ми не відчуваємо доброти від інших людей, отже, ми замало виявляємо її. Будь-яка підтримка та допомога ближньому викликає відчуття внутрішньої радості у душі – це є присутність Божої благодаті”.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *